Terres

suelotecnico

A Mampares d’Oficina 9Estil oferim una àmplia gama de paviments.

Els revestiments elevats permeten múltiples solucions a oficines, com acabats decoratius sobre sòl existent, facilitant una nova distribució de llocs de treball sense la necessitat de realitzar elevades despeses en obres.

 

Aplicacions

Oficines, sales de comunicació, locals comercials i llocs on es requereixin terres d’alta qualitat, de fàcil manteniment i a la vegada registrables.

Paviment tèxtil modular – Interface

Interface va ser pionera en el concepte de la moqueta modular i és actualment líder mundial en aquest sector.
El paviment tèxtil modular permet una major flexibilitat tan d’instal·lació com de disseny, ja que està format per llosetes individuals, intercalables entre sí.
La lloseta tèxtil Interface permet crear terres que resulten agradables sota els nostres peus millorant l’acústica, maximitzant el confort i reduint el soroll. La seva instal·lació és senzilla i ràpida, sense necessitat de cap tipus d’obra ni residu.
Sectors d’utilització: Oficina, Hosteleria, educació (universitats, sales de conferència, àrees de jocs o de lectura, etc.), sanitat (sales d’espera, recepcions o consultoris de centres mèdics, dentistes, hospitals, etc.)

Terres tècnics elevats

El paviment està elevat per tal de facilitar la instal·lació de qualsevol tipus de cablejat (elèctric, climatització, aigua, etc.), així com possibles modificacions posteriors, a més de permetre unificar alçades entre sòls a diferents cotes.

Parquet sintètic

El parquet sintètic aporta un món ple de possibilitats en quant a tonalitats i disseny, imitant el porus natural de la fusta.  Fàcil instal·lació i manteniment i gran resistència a cops i moviment de mobiliari, ideal per a oficines.

 

Sol·licita informació

< Tornar a tots els productes